Scoala de dresaj canin

NIKARAD

educare – mentinere – pregatire

Nikarad

Scoala de dresaj canin
Scoala de dresaj canin “NIKARAD” este situata in orasul Arad, in vestul Romaniei, intr-un minunat loc pe malul raului Mures. Pasiunea pentru caini in general si pentru dresajul canin in special ma urmareste de peste 30 de ani. In anul 1989 am obtinut Atestatul de Instructor dresaj canin( fiind membru al Clubului National de caini Utilitari). Bazat pe aceasta si sustinut de familie( Cristina si Alex) am deschis in anul 2001 SCOALA DE DRESAJ CANIN “NIKARAD”, prima scoala de acest gen din Arad.

Scoala de dresaj canin Nikarad

Activitati

si rezultate
Prin activitatile desfasurate ne propunem sa obtinem prin sistemul de dresaj motivational caini care sa ajunga sa fie companioni perfecti (caini de companie), bodyguarzi profesionisti (cainii pentru paza si protectie personala) sau sportivi desavarsiti (caini care participa la campionate de dresaj spotiv BH, IPO, Obedience, Mondioring)
Rezultatele obtinute pe plan competitional precum si marele numar de caini care au absolvit cu success cursurile , dau SCOLII DE DRESAJ CANIN “NIKARAD” un titlu de excelenta binemeritat.

Arcanis

Kennel

Oferta

Noastra

Galerie

Foto

Galerie

Video

Partenerii nostri

Social si Contact

Pentru a ne contacta sau pentru a afla noutati despre Scoala de dresaj canin Nikarad folositi link-urile de contact de mai jos.

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +40 722 273 741
  • Arad, Romania

Social

Copyright © Nikarad 2018. All rights reserved.
Hosting and design by ApexBit
X

Right Click

No right click