Pensiune canina

Pensiunea canina va sta la dispozitie pentru perioada stagiului de dresaj sau in cazul in care trebuie sa parasiti localitatea si doriti sa lasati catelul intr-o locatie sigura unde sa beneficieze de tot confortul, hrana de calitate si miscare zilnica.
Pensiunea este permanent supravegheata video (24/7)
Pentru a satisface exigenta cererii si a veni in intampinarea solicitarilor dvs, Scoala dresaj canin NIKARAD ofera in premiera urmatoarele servicii:
- Pensiune completa: cainele va ramane in regim de pensiune pentru intreaga perioada a stagiului de dresaj
- Semi pensiune: cainele va fi adus dimineata (de catre stapan sau de catre un reprezentant al scolii de dresaj) , in timpul zilei va fi antrenat iar dupa amiaza/seara se va intoarce la domiciliu stapanului.
- Stagiul de dresaj CAINELE si STAPANUL in care proprietarul cainelui va veni periodic cu cainele la terenul de dresaj unde va avea loc antrenamentul cainelui sub atenta observatie si indrumare a unui instructor dresor.
Cainii vor putea fi gazduiti in pensiunea canina a Scolii de Dresaj “NIKARAD”, daca vor prezenta carnetul de sanatate cu mentiunea –CAINE CLINIC SANATOS- primita in urma unui consult medical efectuat la un cabinet medical veterinar
Pe perioada sederii in pensiune cainilor le va fi asigurat adapost in deplina siguranta, in  conditii exemplare de igiena  si confort. Hrana va fi asigurata de catre noi sau de catre stapanul cainelui.
Cainii care au nevoie de miscare sau exercitiu vor beneficia de  2 ore active/ zi.